• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 18 març 12:00
    Fi: Dijous, 18 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brouós de peix i marisc (gambes, peix, musclos, calamars, tomàtiga, ceba i all).

    Segon plat: Llom amb salsa de formatge (llet, nata, formatge, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Ensalada russa amb pinya i llagostins. Crema d’hivern.

    Segons plats: Delícies de pollastre al curri i ensalada. Rap a la papillota i patata bullida.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Banoffee.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de carabassó (carabassó, porro, ceba, patata i oli d'oliva).

    Segon plat: Garró en salsa i arròs (sal, pebre bo i vi).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació