Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 18 març 12:00
Fi: Dijous, 18 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brouós de peix i marisc (gambes, peix, musclos, calamars, tomàtiga, ceba i all).
Segon plat: Llom amb salsa de formatge (llet, nata, formatge, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Ensalada russa amb pinya i llagostins. Crema d’hivern.
Segons plats: Delícies de pollastre al curri i ensalada. Rap a la papillota i patata bullida.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Banoffee.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de carabassó (carabassó, porro, ceba, patata i oli d'oliva).
Segon plat: Garró en salsa i arròs (sal, pebre bo i vi).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-