• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 17 març 12:00
    Fi: Dimecres, 17 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb salsa de tomàtiga i tonyina (tonyina, tomàtiga, ceba i all).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga i patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Wok d’arròs amb verdura. Ensalada de llegum.

    Segons plats: Rodó de porc al conyac i patates. Llenguado a la meunière i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca caputxina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines a la carbonara (sal, bacó, nata i pebre bo).

    Segon plat: Salmó cuit al forn amb verdura (mongeta tendra, pastanaga i espàrecs).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació