Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 17 març 12:00
Fi: Dimecres, 17 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb salsa de tomàtiga i tonyina (tonyina, tomàtiga, ceba i all).
Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga i patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Wok d’arròs amb verdura. Ensalada de llegum.
Segons plats: Rodó de porc al conyac i patates. Llenguado a la meunière i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca caputxina.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines a la carbonara (sal, bacó, nata i pebre bo).
Segon plat: Salmó cuit al forn amb verdura (mongeta tendra, pastanaga i espàrecs).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-