Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 16 març 12:00
Fi: Dimarts, 16 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, all, julivert, sal, pastanaga, mongeta tendra, ceba, porro, colorant i patata).
Segon plat: Bacallà amb allioli (bacallà, patata, ceba, sal, pebre bo, julivert picat i oli d'oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Lasanya de carn. Amanida amb fruita seca, poma i mel.
Segons plats: Salmó torrat i guarnició de verdura. Truita de patata i trempó.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de músic.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs brouós de peix i marisc (gambes, peix, musclos, calamars, tomàtiga, ceba i all).
Segon plat: Mongetes vermelles a la mexicana (porro, ceba, grell, blat de moro i patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-