• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 16 març 12:00
    Fi: Dimarts, 16 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, all, julivert, sal, pastanaga, mongeta tendra, ceba, porro, colorant i patata).

    Segon plat:  Bacallà amb allioli (bacallà, patata, ceba, sal, pebre bo, julivert picat i oli d'oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Lasanya de carn. Amanida amb fruita seca, poma i mel.

    Segons plats: Salmó torrat i guarnició de verdura. Truita de patata i trempó.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de músic.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs brouós de peix i marisc (gambes, peix, musclos, calamars, tomàtiga, ceba i all).

    Segon plat: Mongetes vermelles a la mexicana (porro, ceba, grell, blat de moro i patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació