Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 15 març 12:00
Fi: Dilluns, 15 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebre i carabassó).
Segon plat: Pilotes amb salsa (carn picada mesclada ou, tomàtiga, sal, pebre bo, oli d'oliva i pa).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fava parada. Ensalada reial (blat de les índies i pernil dolç).
Segons plats: Pepitòria de pollastre i puré de patata. Albergínies a la italiana (vegetarià).
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d’ametlla amb confitura de taronja.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura amb llegum (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patates i llenties).
Segon plat: Croquetes de pernil i amanida (llet, farina, ou, pa ratllat, enciam, tomàtiga, blat de moro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-