• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 10 març 12:00
    Fi: Dimecres, 10 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut.

    Segon plat: Pollastre Stroganoff (pitera de pollastre, nata, xampinyons i ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Fesols cuinats amb costella baixa. Arròs xinès.

    Segons plats: Verdura i ou bullits. Cuixa de pollastre i carabassons gratinats.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de coco.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons  amb salsa bolonyesa.

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació