Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 10 març 12:00
Fi: Dimecres, 10 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut.
Segon plat: Pollastre Stroganoff (pitera de pollastre, nata, xampinyons i ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fesols cuinats amb costella baixa. Arròs xinès.
Segons plats: Verdura i ou bullits. Cuixa de pollastre i carabassons gratinats.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de coco.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa.
Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-