Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 09 març 12:00
Fi: Dimarts, 09 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Pasta a la carbonara.
Segon plat: Bacallà amb verdura i patata a rodanxes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fideus de veremar. Patates farcides de pernil i formatge.
Segons plats: Fricandó de vedella, bolets i puré de patata. Sardines torrades, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.
Segon plat: Pollastre rostit i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-