• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 09 març 12:00
    Fi: Dimarts, 09 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pasta a la carbonara.

    Segon plat:  Bacallà amb verdura i patata a rodanxes.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Fideus de veremar. Patates farcides de pernil i formatge.

    Segons plats: Fricandó de vedella, bolets i puré de patata. Sardines torrades, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.

    Segon plat: Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació