• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 08 març 12:00
    Fi: Dilluns, 08 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdura.

    Segon plat: Estofat de vedella, patates i verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Cuinat de llenties amb verdura (veg.). Ensalada amb sèpia.

    Segons plats: Ous gratinats amb espinacs. Secret de porc torrat i verdura al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d´albercoc.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d´espinacs.

    Segon plat: Bistec de porc arrebossat i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació