Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 08 març 12:00
Fi: Dilluns, 08 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdura.
Segon plat: Estofat de vedella, patates i verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Cuinat de llenties amb verdura (veg.). Ensalada amb sèpia.
Segons plats: Ous gratinats amb espinacs. Secret de porc torrat i verdura al forn.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca d´albercoc.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d´espinacs.
Segon plat: Bistec de porc arrebossat i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-