Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 05 març 12:00
Fi: Divendres, 05 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de tonyina (tonyina, lletuga iceberg i fulles variades , tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva, sal).
Segon plat: Hamburguesa vegetal, ensalada i patates (hamburguesa vegetariana de proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Pebres del piquillo farcits de tonyina i ou.
Segons plats: Croquetes d’espinacs i ensalada. Delícies d’ànec amb compota de poma.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de dues xocolates.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).
Segon plat: Pitrera de pollastre arrebossada i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-