• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 05 març 12:00
    Fi: Divendres, 05 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de tonyina (tonyina, lletuga iceberg i fulles variades , tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva, sal).

    Segon plat: Hamburguesa vegetal, ensalada i patates (hamburguesa vegetariana de proteïna de soja, midó de patata, ceba vermella, ou i tomàtiga).    

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella mixta. Pebres del piquillo farcits de tonyina i ou.

    Segons plats: Croquetes d’espinacs i ensalada. Delícies d’ànec amb compota de poma.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de dues xocolates.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).

    Segon plat: Pitrera de pollastre arrebossada i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).   

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació