Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 04 març 12:00
Fi: Dijous, 04 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Frit de freixura (all, ceba, oli d’oliva, sal, fonoll, llorer, grells, tap de cortí dolç, patata).
Segon plat: Truita de patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Mussaca. Ensalada amb formatge provolone.
Segons plats: Calamar a l’andalusa i ensalada. Pitrera de pollastre torrada, verdura rostida i salsa romesco.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines saltades amb pollastre i verdura (pebre vermell i verd, carbassó i albergínia).
Segon plat: Pop amb ceba (tomàtiga, ceba, llorer i all).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-