• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 04 març 12:00
    Fi: Dijous, 04 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Frit de freixura (all, ceba, oli d’oliva, sal, fonoll, llorer, grells, tap de cortí dolç, patata).

    Segon plat: Truita de patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Mussaca. Ensalada amb formatge provolone.

    Segons plats: Calamar a l’andalusa i ensalada. Pitrera de pollastre torrada, verdura rostida i salsa romesco.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines saltades amb pollastre i verdura (pebre vermell i verd, carbassó i albergínia).

    Segon plat: Pop amb ceba (tomàtiga, ceba, llorer i all).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació