Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 03 març 12:00
Fi: Dimecres, 03 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo, sal).
Segon plat: Llom al pebre amb arròs (filets de porc, brou de carn, nata, ceba, conyac, pebre verd en gra, oli d'oliva, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Espaguetis de marisc. Cuinat de ciurons.
Segons plats: Entrecot de vedella, tomàtiga i ceba torrats. Carabassa rostida amb espàrrecs, cirerols i salsa pesto.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb panses.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura (pastanaga, espinacs, carbassó, ceba i patata).
Segon plat: Bacallà gratinat amb patata (llet, all, oli d'oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-