• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 03 març 12:00
    Fi: Dimecres, 03 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya (carn de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo, sal).

    Segon plat: Llom al pebre amb arròs (filets de porc, brou de carn, nata, ceba, conyac, pebre verd en gra, oli d'oliva, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Espaguetis de marisc. Cuinat de ciurons.

    Segons plats: Entrecot de vedella, tomàtiga i ceba torrats. Carabassa rostida amb espàrrecs, cirerols i salsa pesto.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de poma amb panses.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura (pastanaga, espinacs, carbassó, ceba i patata).

    Segon plat: Bacallà gratinat amb patata (llet, all, oli d'oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació