Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 02 març 12:00
Fi: Dimarts, 02 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura (porro, all, julivert, sal, oli d’oliva, ceba, pebre vermell, espinacs, patates).
Segon plat: Bacallà al forn amb verdura i patata tallada a rodanxes (bacallà, porro, grell, tomàtiga, espinacs, panses, all, julivert, patata, sal, oli d’oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Arròs integral al curri amb pollastre. Crema de colflori (sense nata).
Segons plats: Mussola cuita al forn amb gírgoles, grells i tàperes. Endívies de cabdell gratinades amb quatre formatges.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pastanaga.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patates).
Segon plat: Croquetes de sobrassada i ensalada (pa ratllat, ou, farina i llet).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-