• Conferència oberta «Dimensió social i regulatòria de la transformació digital a les Administracions Públiques»

  • Inici: Dijous, 04 març 16:30
    Fi: Dijous, 04 març 19:30
  • Esdeveniment en línia (per streaming)
  •  

    Hi participarà com a ponent el senyor Borja Adsuara, llicenciat en Dret, conseller d'IGF Spain i de l'Observatori d'Anàlisi del Desenvolupament Econòmic d'Internet (ADEI).

    Al senyor Adsuara se'l considera com a un destacat expert en Dret, Comunicació i Estratègia Digital, coneixements que ha demostrat exercint el càrrec de director general de RED.ES (empresa pública, depenent del Ministeri d'Economia, encarregada del foment de la digitalització). És professor de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i també exerceix com a consultor d'estratègia digital dins l'àmbit polític. Aquesta conferència oberta i gratuïta s'oferirà a distància el dijous 4 de març de 2021, de les 16.30 hores a les 19.30 hores. Podreu seguir-la per streaming des d'aquest enllaç.

    L'activitat s'emmarca al mòdul 5 del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), que ofereix UIBTalent Formació Avançada amb la col·laboració de la conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears i del departament d'Hisenda del Consell de Mallorca.