• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 25 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 25 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Verdura torrada (carbassó, ceba, pebre verd, pebre vermell, tomàtiga i patata).

    Segon plat: Albergínies farcides (albergínies, cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes (sal, oli d´oliva, julivert, col, mongeta tendra, carxofes, pèsols, bledes, tomàtiga casolana, colflori, porro i pa).

    Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga i patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació