Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 25 febrer 12:00
Fi: Dijous, 25 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Verdura torrada (carbassó, ceba, pebre verd, pebre vermell, tomàtiga i patata).
Segon plat: Albergínies farcides (albergínies, cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes (sal, oli d´oliva, julivert, col, mongeta tendra, carxofes, pèsols, bledes, tomàtiga casolana, colflori, porro i pa).
Segon plat: Pollastre rostit i patates (pollastre, llorer, oli d´oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga i patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-