Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 24 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 24 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Lasanya (carn picada de vedella i porc, porro, ceba, all, julivert, salsa de tomàtiga casolana, vi blanc, formatge ratllat, pebre bo i sal).
Segon plat: Bacallà amb allioli (bacallà, patates, cebes, sal, pebre, julivert picat i oli d'oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Crema de xampinyons.
Segons plats: Filet d'orada torrat, patates i ensalada. Escalopines de pollastre amb salsa rocafort.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa (oli d´oliva, sal, pebre bo, ceba, tomàtiga, carn picada de porc i pollastre).
Segon plat: Mussaca de verdura (sal, oli d´oliva, all, carabassó, albergínies, julivert, pebre vermell, farina, llet, salsa de tomàtiga casolana, pebre bo i formatge rallat).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-