Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 23 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 23 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (llenties, all, julivert, sal, pastanaga, mongeta tendra, ceba, porro, colorant, patata).
Segon plat: Pitrera de pollastre amb salta de pebre, patata i ensalada (ceba, pebre bo, conyac, nata i llet).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Cuscús marroquí amb ciurons i indiot. Ensalada verda (cogombre, espinacs, canonges, pebre verd, etc.).
Segons plats: Bacallà a la biscaïna i patata bullida. Aguiat de costella baixa, carxofa i pèsols.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb crema cremada.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (pastanaga, porro, ceba, patata i mongeta tendra).
Segon plat: Albergínies farcides (albergínies, cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-