• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 22 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 22 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis a la marinera (gambes, musclos, tomàtiga, ceba, all, llorer, sal i pebre bo).

    Segon plat: Costelles de porc a la barbacoa, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Escudella fresca (veg.). Ensalada amorosa (pinya, cranc, olives negres i maionesa)

    Segons plats: Brinça (entraña) torrada, patates i ensalada. Tombet amb ou.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs (oli d´oliva, sal, llet, farina, pebre bo i nou moscada).

    Segon plat: Bistec de porc arrebossat i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba). 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació