Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 22 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 22 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis a la marinera (gambes, musclos, tomàtiga, ceba, all, llorer, sal i pebre bo).
Segon plat: Costelles de porc a la barbacoa, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Escudella fresca (veg.). Ensalada amorosa (pinya, cranc, olives negres i maionesa)
Segons plats: Brinça (entraña) torrada, patates i ensalada. Tombet amb ou.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs (oli d´oliva, sal, llet, farina, pebre bo i nou moscada).
Segon plat: Bistec de porc arrebossat i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-