• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 18 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 18 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Llenties cuinades amb verdura.

    Segon plat: Llom, ous, bacó i patates fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Greixera de faves. Espinacs a la crema.

    Segons plats: Salmó torrat i verdura saltada. Pastís de carn i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de carabassó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines a la carbonara.

    Segon plat: Tombet amb ou.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació