Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 17 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 17 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura, carn i xoriço.
Segon plat: Delícies de pollastre, patata i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Pasta alla Norma. Rotllets de pernil dolç i ensalada russa.
Segons plats: Filet de serrà cuit al forn amb verdura. Guatlles i pebres torrats.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de l’àvia.
Ramon Llull
Primer plat: Marmitako.
Segon plat: Cuscús amb verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-