• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 17 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 17 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura, carn i xoriço.

    Segon plat: Delícies de pollastre, patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Pasta alla Norma. Rotllets de pernil dolç i ensalada russa.

    Segons plats: Filet de serrà cuit al forn amb verdura. Guatlles i pebres torrats.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de l’àvia.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Marmitako.

    Segon plat: Cuscús amb verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació