• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 16 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 16 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Tallarines a la carbonara.

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb patata i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella de bacallà. Crema de verdura.

    Segons plats: Frit de llom. Rajada guisada amb patates.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb maduixes i nata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura.

    Segon plat: Costella a la barbacoa, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació