Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 15 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 15 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut.
Segon plat: Pollastre rostit i patata.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fideus secs amb carn picada. Ensalada de llegum variada.
Segons plats: Aletes de pollastre rostides, salsa barbacoa i patates deluxe. Tonyina torrada i bròquil i patata bullits.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pera amb nous.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn.
Segon plat: Pastís de peix i verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-