• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 15 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 15 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut.

    Segon plat: Pollastre rostit i patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Fideus secs amb carn picada. Ensalada de llegum variada.

    Segons plats: Aletes de pollastre rostides, salsa barbacoa i patates deluxe. Tonyina torrada i bròquil i patata bullits.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pera amb nous.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. 

    Segon plat: Pastís de peix i verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació