• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 12 febrer 12:00
    Fi: Divendres, 12 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada mixta (pernil, formatge, tomàtiga, ceba i enciam).   

    Segon plat: Hamburguesa vegana, ensalada i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Paella mixta. Espàrecs amb maionesa.

    Segons plats: Frit de sèpia. Broquetes d’indiot, patates i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de poma amb ametlla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).

    Segon plat: Truita de patata amb ensalada (patata, ou, tomàtiga, ceba, blat de moro i enciam).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació