Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 12 febrer 12:00
Fi: Divendres, 12 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada mixta (pernil, formatge, tomàtiga, ceba i enciam).
Segon plat: Hamburguesa vegana, ensalada i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Espàrecs amb maionesa.
Segons plats: Frit de sèpia. Broquetes d’indiot, patates i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de poma amb ametlla.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).
Segon plat: Truita de patata amb ensalada (patata, ou, tomàtiga, ceba, blat de moro i enciam).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-