Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 11 febrer 12:00
Fi: Dijous, 11 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana (tomàtiga casolana, oli d’oliva, julivert, all, ceba, ou a la planxa i sal).
Segon plat: Filets de porc al formatge (filets de porc, formatge, nata per cuinar, oli d'oliva, patates, sal i pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Cuinat de llenties amb xoriç. Pasta amb pesto.
Segons plats: Conill amb allada i patates fregides. Llenguado torrat i ensalada variada.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebre i carabassó).
Segon plat: Pollastre rostit i patata (pollastre, llorer, oli d’oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga i patata).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-