• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 11 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 11 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana (tomàtiga casolana, oli d’oliva, julivert, all, ceba, ou a la planxa i sal).

    Segon plat: Filets de porc al formatge (filets de porc, formatge, nata per cuinar, oli d'oliva, patates, sal i pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Cuinat de llenties amb xoriç. Pasta amb pesto.

    Segons plats: Conill amb allada i patates fregides. Llenguado torrat i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura (salsa de soia, pollastre, ceba, pebre i carabassó).

    Segon plat: Pollastre rostit i patata (pollastre, llorer, oli d’oliva, sal, all, julivert, pebre bo, vi blanc, llimona, ceba, tomàtiga i patata).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació