• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 10 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 10 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Pastís de verdura de temporada amb salsa de tomàtiga casolana (porro, ceba, all, julivert, sal, carabassó, albergínia, pebre, colflori, pastanaga, oli d’oliva i sal).

    Segon plat: Pilotes amb salsa verda (carn picada mesclada, ou, julivert, sal, pebre, oli d'oliva i pa ratllat).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Arròs a la cubana. Ensalada de pollastre amb pinya (salsa rosa).

    Segons plats: Carabassons farcits de tonyina. Carn amb salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de marbre.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de llegum i verdura (ceba, carabassó, porro, pastanaga, patata, llenties i ciurons).

    Segon plat: Bistec de porc arrebossat amb ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació