• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 09 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 09 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de verdura (porro, all, julivert, oli d’oliva, sal, carabassó, albergínia, ceba i tomàtiga natural).

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb patata i ensalada (patata, oli d’oliva, sal, pebre bo, tomàtiga, pastanaga, lletuga iceberg i ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Pasta amb nata, gambes i carn picada. Crema de carabassó.

    Segons plats: Patates farcides de gírgoles i marisc. Fricandó de vedella i bolets amb patates.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn (carn pollastre, ceba, farina, salsa de tomàtiga, alls, mantega, oli i sal).

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura (pastanaga, mongeta tendra i porro).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació