Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 09 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 09 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa de verdura (porro, all, julivert, oli d’oliva, sal, carabassó, albergínia, ceba i tomàtiga natural).
Segon plat: Anfós cuit al forn amb patata i ensalada (patata, oli d’oliva, sal, pebre bo, tomàtiga, pastanaga, lletuga iceberg i ceba).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Pasta amb nata, gambes i carn picada. Crema de carabassó.
Segons plats: Patates farcides de gírgoles i marisc. Fricandó de vedella i bolets amb patates.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn (carn pollastre, ceba, farina, salsa de tomàtiga, alls, mantega, oli i sal).
Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura (pastanaga, mongeta tendra i porro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-