• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 08 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 08 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Brou de peix (pasta, lluç, tomàtiga, ceba, all i julivert).

    Segon plat: Albergínies farcides (albergínies, cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre).     

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Mongetes blanques amb copinyes. Ensalada grega amb formatge feta.

    Segons plats: Aguiat de llisa amb patata i pèsols. Cuixes de pollastre cuites amb ceba, ametlla i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (pastanaga, porro, ceba, patata i mongeta tendra).

    Segon plat: Pilotes casolanes (carn picada mesclada, patates, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli i sal).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació