Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 08 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 08 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Brou de peix (pasta, lluç, tomàtiga, ceba, all i julivert).
Segon plat: Albergínies farcides (albergínies, cebes, all, carn picada de vedella i porc, oli d'oliva, tomàtiga, pebre vermell, pastanaga, vi, sal i pebre).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Mongetes blanques amb copinyes. Ensalada grega amb formatge feta.
Segons plats: Aguiat de llisa amb patata i pèsols. Cuixes de pollastre cuites amb ceba, ametlla i puré de patata.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (pastanaga, porro, ceba, patata i mongeta tendra).
Segon plat: Pilotes casolanes (carn picada mesclada, patates, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli i sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-