Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 05 febrer 12:00
Fi: Divendres, 05 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de poma (enciam, blat de moro, tomàtiga, olives, pastanaga i poma).
Segon plat: Delícies de pollastre, patata i amanida.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Paella mixta. Crema de porros.
Segons plats: Ous remenats amb xampinyons. Pilotes amb salsa i patates.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella de marisc.
Segon plat: Truita de verdura i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-