Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 04 febrer 12:00
Fi: Dijous, 04 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada mixta (cuixot, formatge, tomàtiga, ceba, enciam).
Segon plat: Hamburguesa vegana, ensalada i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fava parada. Ensalada amb formatge provolone.
Segons plats: Canelons de bròquil i brossat. Vedella amb ceba i puré de patata.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca amb pinya.
Ramon Llull
Primer plat: Guisat de calamar.
Segon plat: Cuscús amb verdura.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-