• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 03 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 03 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura.

    Segon plat: Carbassons farcits.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Arròs de peix. Ensalada de patata amb alvocat i taronja.

    Segons plats: Llibrets i ensalada. Filet d'orada torrat, patata bullida i mongeta tendra.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.

    Segon plat: Pollastre rostit i patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació