Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 03 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 03 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Wok de pollastre i tallarines amb verdura.
Segon plat: Carbassons farcits.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Arròs de peix. Ensalada de patata amb alvocat i taronja.
Segons plats: Llibrets i ensalada. Filet d'orada torrat, patata bullida i mongeta tendra.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura.
Segon plat: Pollastre rostit i patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-