Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 02 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 02 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de verdura de temporada.
Segon plat: Pitrera de pollastre amb salsa de pebre bo.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Mateu Orfila
Primers plats: Pasta a la bolonyesa. Crema d’espàrrecs amb crostons.
Segons plats: Croquetes de peix casolanes i ensalada. Blanqueta d’indiot al curri amb arròs.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patates).
Segon plat: Galtes de porc/vedella amb salsa i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-