• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 02 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 02 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de verdura de temporada.

    Segon plat: Pitrera de pollastre amb salsa de pebre bo. 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Pasta a la bolonyesa. Crema d’espàrrecs amb crostons.

    Segons plats: Croquetes de peix casolanes i ensalada. Blanqueta d’indiot al curri amb arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (espinacs, pastanaga, carabassó, porro, ceba, patates).

    Segon plat: Galtes de porc/vedella amb salsa i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació