• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 01 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 01 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut.

    Segon plat: Galtes de porc/vedella cuites al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Wok d’arròs amb verdura. Ciurons trempats amb tomàtiga , all i julivert.

    Segons plats: Lluç a la basca. Pitrera de pollastre torrat, ensalada i patates fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Banoffee.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. 

    Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació