Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 01 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 01 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut.
Segon plat: Galtes de porc/vedella cuites al forn.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Wok d’arròs amb verdura. Ciurons trempats amb tomàtiga , all i julivert.
Segons plats: Lluç a la basca. Pitrera de pollastre torrat, ensalada i patates fregides.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Banoffee.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa.
Segon plat: Croquetes d’espinacs i ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-