• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 28 gener 12:00
    Fi: Dijous, 28 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis a la marinera.

    Segon plat: Pilotes casolanes.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Fesols cuinats amb costella baixa. Crema de colflori i curri.

    Segons plats: Truita de patata farcida de formatge provolone, acompanyada d’ensalada. Conill amb ceba i patates fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de músic.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura.

    Segon plat: Galtes de porc amb salsa i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació