Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 28 gener 12:00
Fi: Dijous, 28 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis a la marinera.
Segon plat: Pilotes casolanes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.
Mateu Orfila
Primers plats: Fesols cuinats amb costella baixa. Crema de colflori i curri.
Segons plats: Truita de patata farcida de formatge provolone, acompanyada d’ensalada. Conill amb ceba i patates fregides.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de músic.
Ramon Llull
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura.
Segon plat: Galtes de porc amb salsa i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-