• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 27 gener 12:00
    Fi: Dimecres, 27 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura.

    Segon plat:  Tombet amb llom torrat o sense.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Mateu Orfila

    Primers plats: Sopes (sense carn). Amanida de bacó amb crostons.

    Segons plats: Filet de perca torrat i amanida. Pollastre a la taronja i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pera.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines amb salsa carbonara.

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació