• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 15 gener 12:00
    Fi: Divendres, 15 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdura de temporada (patata, porro, ceba, pastanaga, bròquil, colflori, carabassó, sal i oli d’oliva)

    Segon plat: Trinxes de pollastre torrat i patates fregides (sal, oli d’oliva, pebre bo i pollastre)         

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

      

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella de marisc (musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols i sal).

    Segon plat: Llom torrat i ensalada (llom, farina, llet, pa ratllat i ou). 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació