• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Wednesday, 13 January 12:00
    End: Wednesday, 13 January 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut (carn de pollastre, conill i costella de porc, pèsols, mongeta tendra, ceba, tomàtiga, all, arròs i pebre bo)

    Segon plat:  Albergínies farcides de carn (carn capolada, tomàtiga, ceba, all i albergínies)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa (carn capolada, ceba, porro, sal, all, julivert, pebre bo i salsa de tomàtiga)

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura (mongeta tendra, pastanaga i espàrecs)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació