• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 11 gener 12:00
    Fi: Dilluns, 11 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Aguiat de llenties i verdura (tomàtiga, ceba, pebre vermell, mongeta tendra, pastanaga, patata i porro)

    Segon plat: Pollastre amb salsa (pebre bo, nata, vi dolç, patates)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs (oli d’oliva, sal, llet, farina, pebre bo i nou moscada).

    Segon plat: Bistec de porc arrebossat i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació