• «La realitat in-VISIBLE dels aliments»

  • Inici: Dijous, 25 febrer 19:00
    Fi: Dijous, 25 febrer 20:00
  • Universitat de les Illes Balears, Carretera de Valldemossa, Palma, Espanya
  • A les 19 hores.

    Aquesta activitat forma part del cicle de col·loquis sobre alimentació saludable i sostenible Redescobrim l'Alimentació.

    En línia.

    Inscripció gratuïta.

    Davant l'emergència climàtica, és imprescindible que reflexionem sobre la urgència d'adquirir una nova actitud vers la realitat que ens envolta: una que sigui més responsable amb el medi ambient que ens sustenta, amb la societat i amb nosaltres mateixos. Adquirir recursos i eines que ens ajudin a reduir el plàstic en el nostre dia a dia, o conèixer més en profunditat l'activitat agrària del petit pagès del nostre entorn, i la gestió envers la sobirania alimentària són alguns dels temes que tractarem en aquesta taula rodona. A més a més, plantejarem iniciatives i accions per reduir el malbaratament d’aliments. 

    Hi participen:

    • Fundació Espigoladors de Catalunya. Activistes contra el malbaratament alimentari.
    • Supermercat Cooperatiu de Mallorca. Infraestructura sobre la producció de productes agroecològics, locals, elaborats amb principis d’equitat i sostenibilitat.
    • Vivir sin plástico. Activistes per la reducció de l’ús de plàstic. 

     

    Més informació