• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 18 desembre 12:00
    Fi: Divendres, 18 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de llegum.

    Segon plat: Ales de pollastre fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa (sal, oli d’oliva, julivert, pebre bo, carn de vedella i de porc capolada i tomàtiga casolana).

    Segon plat: Pitrera de pollastre i ou a la planxa, ensalada i patata.        

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa.

    Segon plat: Salmó torrat i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plat: Paella mixta. Ensalada tropical amb iogurt i fruita.

    Segons plats: Bacallà a la biscaïna i patata cuita al forn. Llom torrat i ensalada variada.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta (carn de pollastre, conill, llom de porc, musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols, mongetes i sal).

    Segon plat: Pollastre i ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació