• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 17 desembre 12:00
    Fi: Dijous, 17 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Llom de porc cuit al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de carn (farina, carn capolada de porc, formatge, llet, ceba i tomàtiga).

    Segon plat: Hamburguesa vegetariana (soia, ceba, ou, all i tomàtiga).      

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis de carn amb salsa de formatge.

    Segon plat: Llom de porc cuit al forn.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta al pesto. Crema de llegum.

    Segons plats: Rotlles de pollastre farcits amb pernil dolç i formatge, cuits al forn. Greixera de verdura. 

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de mousse de maduixa.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura (patata, porro, ceba, espinacs i pastanaga).

    Segon plat: Galtes de porc amb salsa i arròs (tomàtiga, ceba, sal, pebre bo i vi).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació