• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 16 desembre 12:00
    Fi: Dimecres, 16 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la milanesa.

    Segon plat: Truita de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada amb fruita (enciam, tomàtiga, blat de moro, pastanaga, pinya i poma).

    Segon plat: Bacallà amb allioli (bacallà, patata, ceba, all i oli d’oliva).          

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada.

    Segon plat: Truita de verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Arròs al curri amb pollastre.

    Segons plats: Pastís de carn i patata bullida. Filet de perca torrat i amanida. Púding de peix i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines a la carbonara (llet, bacó i farina).

    Segon plat: Anfós cuit al forn amb verdura (mongeta verda, pastanaga i porro).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació