Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 15 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 15 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de carabassó.
Segon plat: Pilotes a la jardinera.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs brouós amb pollastre i verdura (all, julivert, sal, oli d’oliva, porro, ceba, tomàtiga, mongeta verda, pèsols, pebre vermell i pollastre).
Segon plat: Braó de porc (api, ceba, vi blanc, pastanaga, tomàtiga i porro).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de carabassa.
Segon plat: Pilotes a la jardinera.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Mussaca. Tomàtigues farcides de cuscús i verdura.
Segons plats: Guatlles torrades, patates i ensalada. Ous al plat i espàrrecs verds.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (pastanaga, patata, porro, carabassó i espinacs).
Segon plat: Pilotes de carn casolanes amb salsa de tomàtiga (julivert, carn capolada de pollastre i porc, ceba i vi).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.
-