• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 15 desembre 12:00
    Fi: Dimarts, 15 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de carabassó.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brouós amb pollastre i verdura (all, julivert, sal, oli d’oliva, porro, ceba, tomàtiga, mongeta verda, pèsols, pebre vermell i pollastre).

    Segon plat: Braó de porc (api, ceba, vi blanc, pastanaga, tomàtiga i porro).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o púding.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de carabassa.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Mussaca. Tomàtigues farcides de cuscús i verdura.

    Segons plats: Guatlles torrades, patates i ensalada. Ous al plat i espàrrecs verds.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (pastanaga, patata, porro, carabassó i espinacs).

    Segon plat: Pilotes de carn casolanes amb salsa de tomàtiga (julivert, carn capolada de pollastre i porc, ceba i vi).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació