• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 14 desembre 12:00
    Fi: Dilluns, 14 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salmó torrat i verdura.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Quiche de pernil i bacó (ceba, porro, farina, formatge, ou i llet). 

    Segon plat: Llom amb salsa de pebre bo (llom de porc, ceba, vi , oli d'oliva i sal).        

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Flam casolà o puding.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Lluç a la marinera.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plat: Fava parada. Arròs amb verdura. 

    Segons plats: Croquetes de pollastre i ensalada. Guisat de rap.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn (carn capolada de pollastre i porc, farina, llet, ou i ceba).

    Segon plat: Croquetes d'espinacs i ensalada (llet, farina, ou, nou moscada, pa ratllat).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació