• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 11 desembre 12:00
    Fi: Divendres, 11 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ous farcits vegetarians.

    Segon plat: Costella de porc i tombet. Filet de serrans cuits al forn, patata i ceba.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pinya.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada amb pinya ( ensalada variada, tomàtiga i ceba).

    Segon plat: Llom i ou a la planxa, patates i ensalada (enciam, tomàtiga, ceba i blat de moro).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta (pollastre, conill, llom, musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols, mongetes, sal).

    Segon plat: Cous-cous amb verdures (albergínia, carabassó, ceba, pebre vermell i verd, carabassó).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació