Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 10 desembre 12:00
Fi: Dijous, 10 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó.
Segon plat: Estofat d’indiot. Carxofes fregides, ou i fruita seca.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó amb formatge.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de llenties i verdura (tomàtiga, ceba, pebre vermell, mongeta verda, pastanaga, patata i porro).
Segon plat: Moussaca (albergínia, carn capolada de porc i vedella, ceba, pastanaga, tomàtiga, formatge, vi blanc i salsa beixamel).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Estofat de calamar (patata, ceba, tomàtiga, all, porro i vi blanc).
Segon plat: Pollastre rostit i patata cuita al forn (ceba, llimona i vi blanc ).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
-