• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 10 desembre 12:00
    Fi: Dijous, 10 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó.

    Segon plat: Estofat d’indiot. Carxofes fregides, ou i fruita seca.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de melicotó amb formatge.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de llenties i verdura (tomàtiga, ceba, pebre vermell, mongeta verda, pastanaga, patata i porro).

    Segon plat: Moussaca (albergínia, carn capolada de porc i vedella, ceba, pastanaga, tomàtiga, formatge, vi blanc i salsa beixamel).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Estofat de calamar (patata, ceba, tomàtiga, all, porro i vi blanc).

    Segon plat: Pollastre rostit i patata cuita al forn (ceba, llimona i vi blanc ).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació