• Conferència oberta: «Models innovadors d'administració i gestió pública»

  • Inici: Dijous, 17 desembre 17:00
    Fi: Dijous, 17 desembre 19:30
  • Universidad de las Islas Baleares, Carretera de Valldemossa, Palma, España
  • El pròxim dijous 17 de desembre, a les 17 hores, la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà la conferència oberta i gratuïta «Models innovadors d'administració i gestió pública», xerrada a càrrec del catedràtic Carles Ramió. Aquesta activitat es desenvoluparà a distància i es podrà seguir en directe per ZOOM.

    Ramió és professor de Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i també ha dirigit l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. És llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i doctor en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, també exerceix de professor a altres universitats i escoles d'administració d'Espanya i de l'Amèrica llatina. 

    Aquesta conferència forma part del Mòdul III 'Organització i Actuació del Sector Públic. El nou Rol de la Ciutadania' del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS). Aquesta formació compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització del Govern de les Illes Balears.