• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 04 desembre 12:00
    Fi: Divendres, 04 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de colflori i poma.

    Segon plat: Filet de lluç i ensalada. Cuixetes d’ànec amb compota de poma i patates fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Banoffee.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de tonyina (variat de lletuga, tomàtiga, ceba, blat de moro i tonyina).

    Segon plat: Llom i ou a la planxa, patates i ensalada (enciam, tomàtiga, ceba i blat de moro).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixa (pollastre, conill, llom, musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols, mongetes i sal).

    Segon plat: Croquetes casolanes de pollastre i amanida (pollastre, farina, llet, pa ratllat i ou).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació