Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 04 desembre 12:00
Fi: Divendres, 04 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de colflori i poma.
Segon plat: Filet de lluç i ensalada. Cuixetes d’ànec amb compota de poma i patates fregides.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Banoffee.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de tonyina (variat de lletuga, tomàtiga, ceba, blat de moro i tonyina).
Segon plat: Llom i ou a la planxa, patates i ensalada (enciam, tomàtiga, ceba i blat de moro).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixa (pollastre, conill, llom, musclos, gambes, calamar, all, pebre vermell, pèsols, mongetes i sal).
Segon plat: Croquetes casolanes de pollastre i amanida (pollastre, farina, llet, pa ratllat i ou).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
-