• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 03 desembre 12:00
    Fi: Dijous, 03 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fesols cuinats. Ensalada cèsar.

    Segon plat: Frit de matances. Albergínies farcides de verdura i arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca caputxina.

     

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa (arròs, ou i salsa de tomàtiga).

    Segon plat: Hamburguesa de verdura, ensalada i patates.

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (pastanaga, espinacs, porro, ceba, patata i mongeta tendra).

    Segon plat: Bacallà amb allioli damunt una base de patata (llet, all i patata).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació