Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 03 desembre 12:00
Fi: Dijous, 03 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fesols cuinats. Ensalada cèsar.
Segon plat: Frit de matances. Albergínies farcides de verdura i arròs.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca caputxina.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa (arròs, ou i salsa de tomàtiga).
Segon plat: Hamburguesa de verdura, ensalada i patates.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura (pastanaga, espinacs, porro, ceba, patata i mongeta tendra).
Segon plat: Bacallà amb allioli damunt una base de patata (llet, all i patata).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
-