• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 02 desembre 12:00
    Fi: Dimecres, 02 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta integral amb olives, formatge feta, alfàbrega, carabassó...Aguiat de sèpia amb patates i pèsols.

    Segon plat: Pastís de patata i bolets. Conill amb allada i patates fregides.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de músic.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Wok de pollastre, tallarines, verdura (ceba, pebre i carabassó) i salsa de soia.

    Segon plat: Estofat de vedella (vedella, pèsols, pastanaga, patata, alls, ceba, tomàtiga, llorer i conyac).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de verdura (pastanaga, carabassó, porro, ceba, patata i espinacs).

    Segon plat: Llom amb tumbet (patata, albergínia, carabassó, pebre vermell i salsa de tomàtiga casolana).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

     

    Més informació