Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 02 desembre 12:00
Fi: Dimecres, 02 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta integral amb olives, formatge feta, alfàbrega, carabassó...Aguiat de sèpia amb patates i pèsols.
Segon plat: Pastís de patata i bolets. Conill amb allada i patates fregides.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de músic.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Wok de pollastre, tallarines, verdura (ceba, pebre i carabassó) i salsa de soia.
Segon plat: Estofat de vedella (vedella, pèsols, pastanaga, patata, alls, ceba, tomàtiga, llorer i conyac).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de verdura (pastanaga, carabassó, porro, ceba, patata i espinacs).
Segon plat: Llom amb tumbet (patata, albergínia, carabassó, pebre vermell i salsa de tomàtiga casolana).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
-