• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 01 desembre 12:00
    Fi: Dimarts, 01 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs de peix. Ensalada de llegum.

    Segons plats: Pilotes sueques i patates rostides al forn. Carabassa rostida al forn amb formatge de cabra, nous i cirerols.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pera.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Tortel·lini amb salsa de tomàtiga.

    Segon plat: Bacallà cuit al forn amb patates, verdura (ceba, pebre vermell i verd, tomàtiga, all i julivert) i vi blanc).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de pasta i tofu (ou bullit, pastanaga, blat de moro i tonyina).

    Segon plat: Costella de porc al forn amb salsa barbacoa i patates rostides al forn.

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació