Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 01 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 01 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs de peix. Ensalada de llegum.
Segons plats: Pilotes sueques i patates rostides al forn. Carabassa rostida al forn amb formatge de cabra, nous i cirerols.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Coca de pera.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Tortel·lini amb salsa de tomàtiga.
Segon plat: Bacallà cuit al forn amb patates, verdura (ceba, pebre vermell i verd, tomàtiga, all i julivert) i vi blanc).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de pasta i tofu (ou bullit, pastanaga, blat de moro i tonyina).
Segon plat: Costella de porc al forn amb salsa barbacoa i patates rostides al forn.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
-