Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 30 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 30 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Crema de verdura.
Segon plat: Calamar a l’andalusa i ensalada. Cuixes de pollastre amb taronja i puré de patata.
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pinya i ametlla.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Ciurons amb espinacs (ciurons, ceba, tomàtiga, porro, patata i pastanaga).
Segon plat: Pilotes a la mostassa acompanyades d’arròs (carn capolada de vedella i porc, all, julivert, tomàtiga, ceba, ou, conyac, mostassa i pebre bo).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de llegum (ceba, porro, espinacs, ciurons i pastanaga).
Segon plat: Bistec de pollastre arrebossat i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).
Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.
-