• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 30 novembre 12:00
    Fi: Dilluns, 30 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Crema de verdura.

    Segon plat: Calamar a l’andalusa i ensalada. Cuixes de pollastre amb taronja i puré de patata.

    Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt. Pastís de pinya i ametlla.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons amb espinacs (ciurons, ceba, tomàtiga, porro, patata i pastanaga).

    Segon plat: Pilotes a la mostassa acompanyades d’arròs (carn capolada de vedella i porc, all, julivert, tomàtiga, ceba, ou, conyac, mostassa i pebre bo).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de llegum (ceba, porro, espinacs, ciurons i pastanaga).

    Segon plat: Bistec de pollastre arrebossat i ensalada (ou, pa ratllat, ensalada variada, tomàtiga i ceba).

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Més informació