• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 13 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de llegums. Arròs melós de calamar.

    Segon plat: Indiot amb curri amb patata bullida. Verdures amb curri amb ou bullit.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs de brou amb pollastre i verdures. Crema de xampinyons amb trossos de seitan. Ensalada de formatge fresc i tomàtiga.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Hamburguesa de llegums i verdures amb arròs saltat. Conill amb ceba amb patata al forn.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.

    Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat i ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Salmorejo (veg.). Ensalada de cuscús amb curri amb verdures.

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patata Deluxe. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada. Espinacs amb crema.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de canonges i fruita fresca.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada. Pèsols saltats amb ceba i tofu.