Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 13 març 12:00
Fi: Divendres, 13 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de llegums. Arròs melós de calamar.
Segon plat: Indiot amb curri amb patata bullida. Verdures amb curri amb ou bullit.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs de brou amb pollastre i verdures. Crema de xampinyons amb trossos de seitan. Ensalada de formatge fresc i tomàtiga.
Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Hamburguesa de llegums i verdures amb arròs saltat. Conill amb ceba amb patata al forn.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat i ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Salmorejo (veg.). Ensalada de cuscús amb curri amb verdures.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patata Deluxe. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada. Espinacs amb crema.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de canonges i fruita fresca.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada. Pèsols saltats amb ceba i tofu.
-